social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: Μια σημαντική νικη και τίποτα παραπάνω!

Σταυριανός: Μια σημαντική νικη και τίποτα παραπάνω!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Νέας Ιωνίας μετά τη νίκη επί του Ρεθυμνιακού και το 2Χ2 σε σειρά των αγώνων των μπαράζ κατάταξης για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο προπονητής του συλλόγου, Ισίδωρος Σταυριανός, είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται στο πλάνο και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα στο soccerlive.gr.
Αναλυτικά, το σχόλιο

''Ήταν μια πολύ σημαντική νικη. Περιμέναμε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και ήταν βάση εικόνας. Στο α' ημίχρονο ουσιαστικά μέχρι να μπουμε στο ρυθμό του αγώνα, είχαμε κάποια θέματα στην αμυντική λειτουργία και με τις διορθωτικές κινήσεις, ισορροπήσαμε, και με την κυριαρχία που βγάλαμε στο β' μέρος δίκαια κερδίσαμε''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι με το τρίποντο αυτό η Νέα Ιωνία βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Γ' Εθνική, ο κ. Σταυριανός σχολίασε ''Είναι μια νίκη πολύ σημαντική αλλά υπάρχουν ακόμη δύσκολα ματς. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο ματς που έχουμε μπροστά μας και βήμα βήμα θα μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς και στο τέλος να πραγματοποιήσουμε την άνοδο στην Γ' Εθνική''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35