social fb social inst social yt

mylostentes

Πλησιάζει την άνοδο ο ΠΟ Ατσαλένιου, λύγισε τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου (4-2)

Πλησιάζει την άνοδο ο ΠΟ Ατσαλένιου, λύγισε τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου (4-2)

Άλλο ένα βήμα προς την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες πραγματοποίησε ο ΠΟ Ατσαλένιου, που πάντως έχει μπροστά του δύο απαιτητικά παιχνίδι σε Χαϊδάρι και Ρέντη για να «σφραγίσει» το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στον 7ο όμιλο των μπαράζ.

Με πολύ καλή εμφάνιση και αποφασιστικότητα ο πρωταθλητής Ηρακλείου επιβλήθηκε με 4-2 του Απόλλωνα Ποντίων, που πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα και αντιμετώπισε επί ίσοις όροις έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 12', όταν ο Κεφαλούκος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κερμενίδη (1-0). Στο 38' ο σκόρερ ανατράπηκε από τον Κουρούμα εντός περιοχής και ο Καϊμακαμούδης από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος για το 2-0. Με εξίσου δυναμική εκκίνηση και στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ έφτασε σε τρίτο γκολ στο 49' χάρη σε πλασέ του Παπασπύρου, ο οποίος αξιοποίησε ασίστ του Νάτου (3-0). Ωστόσο, η ομάδα του Ασπροπύργου αντέδρασε και με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο μπήκε στο ματς. Στο 58' ο Τσουτσάνης ακολούθησε τη φάση μετά το δοκάρι στο σουτ του Γκαβζίδη και από κοντά μείωσε σε 3-1, ενώ στο 60' ο Αθανασιάδης έδωσε ουσία στην πάσα του Κουσίδη και με πλασέ πέτυχε το 3-2. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με το δυνατό σουτ του Γιακουμάκη στο 85' διαμόρφωσαν το τελικό 4-2, χάρη στο οποίο έφτασαν στους 10 βαθμούς.

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης (Χανίων)-Σιγανός (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μηνάς Πίτσος): I. Ρουμπάκης, Νάτος (65' Σφυρογιαννάκης), Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Μ. Ρουμπάκης, Παπασπύρου (88' Βοργιάς), Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης (65' Χαρίτος), Κερμενίδης, Αρμόα (77' Γιακουμάκης), Ικεότσα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Γιώργος Αδάκτυλος): Κολλιάκης, Καψής (54' Ν. Παπαδόπουλος), Φραγκόπουλος, Πουλικίδης, Πετσίτης, Κουρούμα, Τσουτσάνης (85' Κ. Παπαδόπουλος), Κομιώτης (65' Βασιλειάδης), Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35