social fb social inst social yt

mylostentes

«Βολικό» 0-0 για Ατρόμητο Πειραιά και Ατσαλένιο που βλέπουν άνοδο

«Βολικό» 0-0 για Ατρόμητο Πειραιά και Ατσαλένιο που βλέπουν άνοδο

Την άνοδό τους στη Γ' Εθνική θα πρέπει να αρχίσουν να συνειδητοποιούν Ατρόμητος Πειραιά και Ατσαλένιος μετά το μεταξύ τους 0-0 στο γήπεδο του Ρέντη.

 

Οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι που θύμιζε περισσότερο...φιλική αναμέτρηση «βολεύτηκαν» στο τελικό 0-0, σε ένα ματς που από πλευράς θεάματος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού ήταν ένα ματς χωρίς ένταση και ρυθμό και χωρίς ουσιαστικά να δημιουργήθεί μια αξιομνημόνευτη φάση μπροστά από τις δύο αντίπαλες εστίες. 

Οι Κρητικοί ουσιαστικά είναι και μαθηματικά ξανά στη Γ' Εθνική, ενώ ο Ατρόμητος για να μείνει εκτός, θα πρέπει να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από  τον Γρανίτη και ο Ερμής να αναδειχθεί ισόπαλος με το Χαϊδάρι, όπου και πάλι εκεί θα μετρήσουν στις ισοβαθμίες οι συντελεστές των γκολ. Δαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.(Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαθανασίου(76' Καντέρογλου), Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Κενδριστάκης, Ζαννής, Τζάκσον(83' Τσετσώνης), Παπαδάκης(83' Κωνσταντάρας), Κοντάκος(67' Μαυρίδης), Δηλαβέρης(76' Κωτσοβός). 

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ(Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης, Παπασπύρος, Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης(77' Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Αρμόα(83' Χαρίτος), Ικεότσα(66' λ.τρ. Σφυρογιαννάκης).

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΥΡΤΩ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35