social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυπελλούχος ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τη Μαρκό στον τελικό!

Κυπελλούχος ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-0 τη Μαρκό στον τελικό!

Έκανε το... θαύμα του ο Σαρωνικός και έγραψε «ολόχρυση» σελίδα στην ιστορία του!

Το... καμάρι της Αναβύσσου επιβλήθηκε με 2-0 της Μαρκό στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και έφερε στην πόλη την πρώτη Κούπα στην ιστορία του θεσμού! Στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Βάρης «Κ. Μπαγλατζής» έγινε ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο το... αουτσάιντερ του ζευγαριού, υπό την καθοδήγηση του Δ. Τερεζόπουλου, επικράτησε απέναντι στο φαβορί, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σταθερά ανοδική τροχιά.

Στο 10ο λεπτό ο Παυλίδης επωφελήθηκε από λάθος απομάκρυνση του Τσόγκα, όμως το σουτ που επιχείρησε προς την εστία έδιωξε ο Ντμιτρένκο πάνω στη γραμμή, στο 13' η μπάλα κόντραρε στα σώματα από το σουτ του Γκαβασιάδη και στο 17' ο Λαζαρίδης σούταρε άουτ.

Στο 31ο λεπτό ο Σαρωνικός πήρε το προβάδισμα με γκολ που πέτυχε ο Τσούκας με σουτ, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς! Στο 37' ο Παυλίδης προσπάθησε να «απαντήσει», όμως η μπάλα έφυγε άουτ στο φάουλ που εκτέλεσε.

marko-saronikos-2.jpg

Η επόμενη σπουδαία στιγμή καταγράφηκε στο 61ο λεπτό και ανήκε στους πράσινους, που εν τω μεταξύ ενέτειναν την πίεσή τους προς την αντίπαλη περιοχή. Ο Μαρκοπουλιώτης εκτέλεσε φάουλ, ο Ευθυμίου έπιασε την κεφαλιά και οι αμυνόμενοι αποσόβησαν τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή! Ωστόσο, στο 69' ο Σαρωνικός «κλείδωσε» τη νίκη και το... τρόπαιο! Μετά από κόρνερ του Σέλβια η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου και ο διαιτητής Ρεντίφης έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Ντμιτρένκο αποδείχθηκε ψύχραιμος και ευστόχησε για το 0-2, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του! Στο 80' ο Λαζαρίδης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Τσόγκας μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα, σε μία από τις τελευταίες στιγμές στο ματς. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές, τους ανθρώπους και τον κόσμο του Σαρωνικού να γιορτάζουν μία μοναδική επιτυχία της ομάδας τους!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κουλοχέρης-Κακάνης

MAΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Μαρκοπουλιώτης (78' Φρέρης), Καλλέργης, Αλεξίου, Γιαννιτσάνης (62' Σάμιος), Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Ευθυμίου (62' Ντότης), Ριτσωτάκης, Πίκουλας (78' Γκαρτζονίκας), Λαζαρίδης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Τσόγκας, Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Μπαριτάκης, Σέλβια (92' Δελαπόρτας), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Τσούκας, Δημογιάννης (81' Βίλα), Λίτσης (89' Παπαγιαννόπουλος), Βλάχος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35