social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ εκκίνηση ο Περαμαϊκός, 2-1 τη Χαραυγή

Σούπερ εκκίνηση ο Περαμαϊκός, 2-1 τη Χαραυγή

Την ιδανική αρχή πραγματοποίησε ο Περαμαϊκός στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά και έστειλε μήνυμα πως είναι εδώ για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των Ενώσεων!

Η ομάδα του Αχ. Ανδριανάκη επικράτησε στο γήπεδο του Μοσχάτου με 2-1 απέναντι στη Χαραυγή, αξιοποιώντας το εκρηκτικό της ξεκίνημα στο ματς. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Σιάνος βρήκε... δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μικρούλη (0-1), ενώ στο 15ο λεπτό ο Παρίσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Βύρη. Στο 33ο λεπτό ο Γεωργίου είχε δοκάρι με χτύπημα φάουλ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η μπάλα και από το σουτ του Παρίση στο 51'. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης ο Βύρης σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ. Το μόνο που κατάφερε η Χαραυγή, ήταν να μειώσει για το τελικό 2-1 στο 94' με φάουλ του Γεωργίου (1-2).

Διαιτητές: Τσαμούρης, Φαγκρίδας-Πετρίδης

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ (Νίκος Μαρωνίτης): Κατσικώστας, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Παπανικολάου (64' Σαρηγιάννης), Γεωργίου, Μουρελάτος, Βουλγαράκης (64' Πεφάνης), Γεροπαναγιώτης, Τσιρίδης (76' Νταβέλης), Μιφτάρι, Σταυρόπουλος (88' Τσάμπρας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Μικρούλης, Καριντζαΐδης, Αντ. Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάι (58' Κακαβίτσας), Σιάνος (91' Ταλαμπέκος), Μαυράκης (89' Αθ. Παρασκευόπουλος), Παρίσης (91' Ζοτάι).

 


Σχετικά άρθρα

«Καθάρισε» γρήγορα το Χαϊδάρι, 2-0 τον Περαμαϊκό

Επεισοδιακή νίκη στη Δραπετσώνα η Χαραυγή, 2-1 με ανατροπή τον ΑΣ Δραπετσώνας

Με χατ τρικ Καλύκα ο Αετός Κορυδαλλού 6-1 την ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35