social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περαμαϊκός: Η σημαία στον ιστό της

Περαμαϊκός: Η σημαία στον ιστό της

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Περαμαϊκός

Αρχηγός του Περαμαϊκού παραμένει ο Γιώργος Μαυράκης! Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός και επί σειρά ετών μέλος του συλλόγου του Περάματος, συμφώνησε με την διοίκηση και θα βρίσκεται για ακόμη μια χρόνια στο ρόστερ της ομάδας.
Αυτή θα είναι η όγδοη χρονιά συνολικά για τον Μαυράκη στον σύλλογο, που πλέον η εμπειρία του αλλά και η παρουσία εντός και εκτός γηπέδου, δίνουν άλλη δυναμική στον Περαμαϊκό και για αυτό αποτέλεσε μια από τις βασικές προτεραιότητες παικτών για να ανανεωθεί η παραμονή του.
Να σημειωθεί ότι ο Μαυράκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά στο περσινό πρωτάθλημα, σκοράροντας κρίσιμα γκολ (δέκα συνολικά) ενώ μοίρασε και δέκα ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος για την παραμονή του στο Πέραμα, ενώ ζήτησε την στήριξη των φίλων του Περαμαϊκού, που αποτελούν μια από τις βασικές δυνάμεις της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυράκη:
"Εύχομαι υγεια και καλη χρονια σε ολη την οικογενεια του Περαμαϊκού.
Σκληρή δουλειά στην προπονηση και μεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπεδου. Είμαι χαρούμενος που μενω ακόμη μια χρόνια στην ομάδα, θέλουμε την βοήθεια του κόσμου για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά!".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35