social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλλο άθλημα, ουδείς λόγος για τιμωρία» τονίζουν στον Καραβά για την ένσταση Ατρομήτου

«Άλλο άθλημα, ουδείς λόγος για τιμωρία» τονίζουν στον Καραβά για την ένσταση Ατρομήτου

Η υπόθεση που κυριαρχεί εδώ και αρκετές ημέρες στην ειδησεογραφία της ΕΠΣ Πειραιά είναι η ένσταση του Ατρόμητου Πειραιά εις βάρος του Καραβά για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του στο ντέρμπι με την Αμφιάλη, σε παιχνίδι που είχε γίνει στις 4 Δεκεμβρίου για την 7η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας και είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο (2-2).

Ο νομικός ισχυρισμός της ομάδας των Καμινίων βασίζεται στο γεγονός ότι ο Γκ. Ζότο είχε αγωνιστεί την προηγούμενη μέρα με την ομάδα της Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα Futsal και, κατά συνέπεια, δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί εντός εικοσιτετραώρου και σε δεύτερο επίσημο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους, στον ΑΟ Καραβά στέλνουν σαφές μήνυμα, ενώ έχει εκδικαστεί η υπόθεση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης και αναμένεται αύριο (24/12) η έκδοση της απόφασης σε πρώτο βαθμό, ότι ο ποδοσφαιριστής είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής, αφού πρόκειται για δύο πρωταθλήματα που διεξάγονται όχι απλώς από διαφορετικές διοργανώτριες Αρχές, αλλά υπό το καθεστώς διαφορετικών Ενώσεων. Επισημαίνουν ότι, ουσιαστικά, πρόκειται για δύο διαφορετικά αθλήματα και παραπέμπουν σε δημοσίευση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Futsal, όπου σημειώνεται από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 ότι «το Ποδόσφαιρο Σάλας, με εντολή της FIFA, αναγνωρίζεται ως ξεχωριστό άθλημα από το ποδόσφαιρο».

Η σχετική δημοσίευση υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.5x5hellas.gr/eidiseis/1193-2020-09-03-16-36-30?fbclid=IwAR1WbHgu_ZUzUCMldqDkNu7Hbq_pEGuZ5u_afaGmP6xtrwhAkn3JZbmOMDY


Σχετικά άρθρα

Σημαντικές ανανεώσεις στη Χαλκηδόνα

Ελλάς Ποντίων: Επένδυση με 19χρονο επιθετικό!

Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο Ίκαρος Καλλιθέας, 3-0 τον Παντζιτζιαφιακό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35