social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλλαγές ΚΑΠ: Υποχρεωτικά 9 Έλληνες φέτος στην αρχική ενδεκάδα

Αλλαγές ΚΑΠ: Υποχρεωτικά 9 Έλληνες φέτος στην αρχική ενδεκάδα

 

 

Από την ΕΕ της ΕΠΣ Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

 

Υποχρεωτικά από φέτος 9  Έλληνες στην ενδεκάδα

Ορισμένες σημαντικές αλλαγές προκύπτουν βάση του νέου ΚΑΠ που κυκλοφόρησε η Ε.Π.Ο. τις οποίες αναφέρουμε και πρέπει να τις λάβουν υπόψη τους οι εκπρόσωποι των σωματείων μας:

Α) Στους αγώνες των τοπικών και των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (Γ’ Εθνική) & Γυναικεία πρωταθλήματα από φέτος είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα εννέα Έλληνες ποδοσφαιριστές- μέχρι πέρυσι ήταν εφτά Έλληνες.

Β) Στους ίδιους αγώνες επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α.  μέχρι τεσσάρων Αλλοδαπών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα μέχρι δύο  αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Γ) Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί σε αγώνα, τιμωρείται με αφαίρεση 5 βαθμών από τον πρωτάθλημα που αγωνίζεται, καθώς και επίσης με -5 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που αγωνισθεί.

Φυσικά  με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και χρηματική ποινή έως 500 ευρώ.( 3.000 έως 5.000 για τη Γ΄ Εθνική)

Επείγουσα ενημέρωση για τις Κάρτες Υγείας

Υποχρεωτικά στις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών η ημερομηνία θεώρησης του ιατρού θα είναι μηχανογραφημένη, είτε με μηχανική σφραγίδα.

Σε κάθε χειρόγραφή περίπτωση αναγραφής ημερομηνίας αυτή δεν θα γίνεται δεκτή.

Η Υγειονομική Επιτροπή ενημερώνει

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και το δεύτερο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που έλαβε χώρο στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ την Δευτέρα 17/07/2023, το οποίο συνδιοργάνωσε η Υγειονομική Επιτροπή ΕΠΣΠ  με τον Πρόεδρό της ιατρό κ. Λεμονή Αντώνη, τον σύνδεσμο προπονητών σε συνεργασία με την ECOSEP  και τον κύριο Δουλάμη Νικόλαο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότερα από 50 άτομα – στην πλειοψηφία τους προπονητές -  ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35