social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενθουσιασμός στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης- Ικάρου Καλλιθέας- Ενίσχυση ταλέντων από την Άνδρο

Ενθουσιασμός στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης- Ικάρου Καλλιθέας- Ενίσχυση ταλέντων από την Άνδρο

 

“Δεν υπάρχει” αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που στην ουσία πρόκειται για τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εδώ στην Αθήνα! Από τη μία κάποια “αστέρια” της ομάδας έχουν μεγαλώσει και έχουν “απλώσει φτερά” να κατακτήσουν το ποδοσφαιρικό στερέωμα! Αναφερόμαστε στον νεαρό Αγγέλου που στις 17/7 ξεκινάει την προετοιμασία με τα υπόλοιπα παιδιά της Κ/19 του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε δίπλα στον προπονητή του Γιώργο Νάτση και στον Πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ, τον κύριο Γιάννη Περλορέντζο, ενώ πολλά οφείλει και στον κύριο Λεωνίδα Κουβαρά, έναν άνθρωπο που είχε πιστέψει από την αρχή στις δυνατότητες του “μικρού” που πλέον μεγάλωσε… Από την άλλη αναδεικνύονται συνεχώς νέα “βλαστάρια”, όπως για παράδειγμα ο τερματοφύλακας Άγγελος Κονιδάρης και ο ταλαντούχος Στυλιανός Μπακιρτζόγλου, δύο νεαρά παιδιά που γεννήθηκαν το 2011 και περιμένουν με την σειρά τους την ποδοσφαιρική καταξίωση! Και μιλάμε μόνο για την… κορυφή του παγόβουνου! Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, και αναμένεται να ακούσουμε και να μάθουμε πολλά τις επόμενες ημέρες, που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ή αν προτιμάτε, της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…

 

Αστέρια από την Άνδρο στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Αθήνα!
Το εξαιρετικό όνομα των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Αθήνα φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους!
Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο επιτελικός μέσος Μάριος Μερντάνι και ο δεξιός χαφ Σπύρος Νικόπουλος που θα αγωνίζονται από φέτος με την φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Κ/13 του συλλόγου!
Ο πρώτος αγωνίζεται στις μικρές ομάδες του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ από το 2016 ενώ ο δεύτερος από το 2018. Μάλιστα και οι δύο διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο πρόσφατο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ/12 της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η ομάδα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ κατάφερε να μπει στο final 4 της διοργάνωσης στην οποία συμμετείχαν 18 διαφορετικές ομάδες! Ο Πρόεδρος του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιάννης Περλορέντζος τους καλωσορίζει στην Κ/13 της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τους εύχεται να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

 

Από το γραφείο τύπου του Ικάρου Καλλιθέας, 

Θάνος Λογοθέτης


Σχετικά άρθρα

Ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για τα μπαράζ

Σάρωσαν στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Ακρόπολις» οι ακαδημίες της Ελλάδας Ποντίων

Συνεχίζει στις Ακαδημίες του ΑΣ Δραπετσώνας ο Άκης Σαμιώτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35