social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σόου Βύρη στη Σαλαμίνα- Πρόκριση στο 120' ο Δίας Κορυδαλλού, 3-2 τους Σαλαμινομάχους

Σόου Βύρη στη Σαλαμίνα- Πρόκριση στο 120' ο Δίας Κορυδαλλού, 3-2 τους Σαλαμινομάχους


Ματς ακτάλληλο για καρδιακούς στα Αμπελάκια. Σαλαμινομάχοι και Δίας Κορυδαλλού παρουσίασαν πλούσιο θέαμα στο κοινό, με το ματς να οδηγείται στην παράταση μετά το 1-1 του 90λεπτου και εκεί οι Κορυδαλλιώτες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βύρη να παίρνουν δραματική πρόκριση στο 120' επικρατώντας με 3-2 και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάνει το 2-2 στο 118'...

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο, με κάθε ομάδα να έχει από μια πολύ καλή στιγμή με τους Νούχο(5'- σουτ άουτ από πλεονεκτική θέση) και Ράμφο Κ.(34'- τετ α τετ απέκρουσε ο Κατσικούρης). 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Αγγελάκη άνοιξαν το σκορ με τον Βύρη στο 57', όμως οι νησιώτες έστειλαν το ματς στην παρτάταση ισοφαρίζοντας στο 80' με πολύ μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ασλάνι. 
Στην ημίωρη παράταση και οι δύο ομάδες παρά την εποχή ανέβασαν στροφές και ο Δίας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 105' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βύρη. 
Όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτων και λίγο πριν τη λήξη της παράτασης στο 118' έκαναν το 2-2 με τον Ράμφο Κ., θεωρώντας ότι η πρόκριση θα πήγαινε στα πέναλτι. 
Ο Παύλος Βύρης όμως ήταν σε εξαιρετική μέρα και στο 120' με άψογη εκτέλεση φάουλ πέτυχε χατ τρικ και χάρισε την πολύτιμη πρόκριση στην ομάδα του.  
Πολύ καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.  
ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Βορρίσης(66' λ.τρ. Βουκούτι), Νομικός, Αποστολίδης, Στόικου, Σαράτσι, Περράκης(108' Κομηνός), Πασαλής, Ασλάνι, Κούκης, Ράμφος Ε.(66' Κεχαγιάς), Ράμφος Κ. 
ΔΙΑΣ ΚΟΡ.: Κατσικούρης, Καζάκος, Σεραφειμίδης, Πηλίδης, Μπουρογιαννόπουλος Σ., Πούλιας, Νούχο, Καριντζαϊδης, Πλιάγκας(90' Αϊβατίδης), Βύρης, Μπενέτος(46' Δημόπουλος). 
 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35