social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στη Νίκαια και πρόκριση στα πέναλτι για τη Χαλκηδόνα επί του Ικάρου Καλλιθλεας(4-1 πέν.)

Ματσάρα στη Νίκαια και πρόκριση στα πέναλτι για τη Χαλκηδόνα επί του Ικάρου Καλλιθλεας(4-1 πέν.)

 

 

Πλούσιο θέαμα στο γήπεδο της Νίκαιας, όπου Ίκαρος Καλλιθέας και Χαλκηδόνα απέδειξαν ότι φέτος θα παρουσιαστούν αρκετά δυνατές στο πρωτάθλημα. 

Μετά από ένα αρκετά συναρπαστικό παιχνίδι η Χαλκηδόνα κατάφερε μετά το 1-1 τη κανονικής διάρκειας να κάμψει στα πέναλτι με 4-1 την αντίσταση του Ικάρου (2-2 παράταση) και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, στην επανάληψη ο Ίκαρος άνοιξε το σκορ στο 52' με τον Θεοδοσίου, για να ισοφαρίσει η Χαλκηδόνα σε 1-1 με τον  Οικονομάκη(60'- ασίστ Τσαλίκη), με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Τσαλίκη στο 68'. 

Στην ημίωρη παράταση η Χαλκηδόνα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Αυγέρη στο 107', ενώ είχε σπουδαία ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση με τον Οικονομάκη όμως στο 109 να σημαδεύει πάλι το δοκάρι. 

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και κατάφεραν στο 119' να ισοφαρίσουν με τον Τζανέτη και να οδηγήσουν την υπόθεση πρόκριση στα πέναλτι. 

Από την άσπρη βούλα η ομάδα του Γιάννη Κούση ήταν απόλυτα εύστοχη, καθώς βρήκαν δίχτυα οι Μπεκάκος, Οικονομάκης, Παναγιωτόπουλος και Μπουζάλη. 

Στον αντίποδα ο Ίκαρος ευστόχησε μόνο με τον Ναυπλιώτη, ενώ τις εκτελέσεις των Τσαρούχα και Γραίου απέκρουσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη διαδικασία Θεοδωρούλας. 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. Ε

 


ΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας: Κυριακού, Μαγουλάς Π.(105’ Παρασκευόπουλος), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας(90’ Τσαρούχας), Τρικαμηνάς(61’ Κοντόπουλος), Χριστοδούλου(28’ Μαγουλάς Χ. 107’ Γραίος), Θεοδωσίου, Ηλιόπουλος(61’ Σεϊτανίδης) Τζανετής.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Θεοδωρούλας, Σουλιώτης(91' Μάνθος), Μπουζάλη, Ζαρκαδούλας(68' Μανδαμαδιώτης), Πνευματικός Ε., Μπεκάκος, Βοργιάς(46' Οικονομάκης), Αθανασιάδης Μ.(46' Τσαλίκης), Καστάνης, Αυγέρης(112' Παναγιωτόπουλος), Κορτέσης(66' Γκέκα). 

 

Σχετικά άρθρα

Τα πλήρη αποτελέσματα στον Πειραιά(30-31/3)

Προετοιμασία και δοκιμαστικά στο Κερατσίνι

Έβγαλε ψυχή ενόψει μπαράζ η Αναγέννηση Μοσχάτου, 2-1 στο 93' με ανατροπή τον Ίκαρο Καλλιθέας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35