social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησαν» στο 0-0 Νέοι Ευγενείας και ΑΕ Χατζηκυριακείου

«Κόλλησαν» στο 0-0 Νέοι Ευγενείας και ΑΕ Χατζηκυριακείου

 

Ένας δυνατός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια διεξήχθει στο γήπεδο * Νίκος Γόδας * με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι δύο Ομάδες είχαν δυνατές αμυντικές γραμμές με συνέπεια να μη σημειωθεί κάποιο γκόλ. Στο 3´ ο έμπειρος Συράκος πλάσαρε ωραία αλλά ο γκολκίπερ Κάββουρας απέκρουσε το πλασάρισμα Στο 15´ ο Σαμουριδης σουτάρει από απόσταση 25 μέτρων αναγκάζοντας το γκολκίπερ Μουτάφη να κάνει μια δυσκολη επέμβαση και να βγάλει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 24 ο Μουτάφης έπιασε εξ´ επαφής Κεφαλιά του Παλαιστίδη. Στο 37´ έγινε η πιο καλή φάση για να σκοράρει η Ομάδα τών Νέων Ευγενίας όταν ο Γερόλυμος πλασάρει σε κενό τέρμα και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα αλλά ο διμέτρος στόπερ του Χατζηκυριακείου Νίνος με υπερένταση κάνοντας βουτιά άπλωσε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα σε κορνερ . Το αμέσως επόμενο λεπτό ο Κριεμάδη σουτάρει από μακριά και η μπάλα περνάει δίπλα από κάθετο δοκάρι. Στο 42 η Ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου είχε τη πιο κλασική ευκαιρία για να σκοράρει μετά από ωραίο συνδυασμό ο Διακογιάννης από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόνος του σουτάρει άουτ. Στο 64 μακρυνό σουτ τού Αρόπι η μπάλα πέρασε σύριζα από το κάθετο δοκάρι. Στο 79 ο Μουρελάτος με σούτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

NEOI ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ( Παπαδρόσου Κωνσταντίνος): Μουτάφης, Αρόπι, Τραμουντάνας, Αναστασίου Γ, Αναστασίου Δ , Μουρελάτος, Γερόλυμος ( 46 ´ Μακαρωνας) Κοζανίτης ( 46´ Λασπιάς ) Συράκος, Εδιρνέλης, Κούργιας ( 90´ Κύρκος ).

Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου 1953 ( Νίκος Διαμαντόπουλος ): Κάββουρας, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Νίνος , Τερζής , Παλαιστίδης , Τεβζάτζε, Μπάλιας, Σαμουρίδης, Κριεμάδη ( 75´ Κούτσης ) Μπαλτιμάς ( 85´ Ζαρουχλιωτης) Διαιτητής : Πετρίδης Π Βοηθοί : Γκάρα Κ- Πουλόπουλος Δ 


Σχετικά άρθρα

«6 στα 6» ο Καραβάς, 3-0 τη Χαλκηδόνα

«Χρυσό» βαθμό στη Δραπετσώνα η Νίκη Ρέντη, 1-1 με τον ΑΣ Ποντίων

Στην κορυφή και το νέο έτος ο ΑΟ Καραβάς, 4-0 την ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35