social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέος προπονητής στην ΑΕ Περάματος ο Αλέκος Λιθόπουλος

Νέος προπονητής στην ΑΕ Περάματος ο Αλέκος Λιθόπουλος

 

ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γνωστός στον ποδοσφαιρικό Πειραιά Αλέκος Λιθόπουλος, είναι από σήμερα ο νέος προπονητής στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
Ο κόουτς Λιθόπουλος, έχει εργαστεί με επιτυχία σε αρκετούς Συλλόγους του Πειραιά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει με επιτυχία τις Αναπτυξιακές Κατηγορίες του Αετού Κορυδαλλού. Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει περάσει από τις ακαδημίες του ΑΓΙΑΞ, γεγονός που τον γεμίζει με περισσότερες γνώσεις κι εμπειρίες! Όπως ο ίδιος τονίζει, η πειθαρχία είναι κυρίαρχο στοιχείο στον αθλητισμό και αυτό προσπαθεί να περάσει στους αθλητές του.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Μανώλη Χαρόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κωνσταντόπουλο και τον επιστημονικό συνεργάτη Πιέρρο Θωμάκο για την μέχρι σήμερα άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας!
Δυστυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του κόουτς Χαρόπουλου καθιστά αναπόφευκτα την αντικατάσταση σου σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.
Καλωσορίζουμε τον κόουτς Αλέκο Λιθόπουλο κι ευχόμαστε μαζί του να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της περιόδου, την άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία Πειραιά!
Αλέκο Λιθόπουλε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ».

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Σπάθας: «Τα προβλήματα διορθώνονται με το μέλι και όχι με το ξύδι»

Τζαναβάρας: Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε

Χάμενο πέναλτι οι Νέοι Ευγενείας και 0-0 με τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35