social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεινοπάθησε το Κερατσίνι, 4-2 τον Ερμή Κορυδαλλού που έπαιζε με δέκα από το...26'

Δεινοπάθησε το Κερατσίνι, 4-2 τον Ερμή Κορυδαλλού που έπαιζε με δέκα από το...26'

 Ντέρμπι από τα παλιά για Κερατσίνι και Ερμή Κορυδαλλού, με τους «ροσονέρι» να επικρατούν  παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 4-2 επί του Ερμή Κορυδαλλού, ο οποίος έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τζαγκαράκη. 

Στο 20' οι φιλοξενούμενοι του Λουκά Κάλλα άνοιξαν το σκορ με τον Κιούκου στο 20' με εκτέλεση φάουλ, για να έρθει η φάση του 26' που άλλαξε τα πάντα. Ο διαιτητής Τζαγκαράκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Καλογερόπουλο για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο στο χώρο του κέντρου, προκαλλώντας «θύελλα» αντιδράσεων στις τάξεις του Ερμή που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την απόφαση...
Με αριθμητικό πλεονέκτημα το Κερατσίνι βγήκε μπροστά και ισοφάρισε με τον Διάκο στο 29', για να σφραγίσει στην επανάληψη τη νίκη με γκολ των Κετίκογλου(54'), Σαουλιά(74') και Παναγιώτου(78'). 

Το μόνο που κατάφερε ο Εμής ήταν να μειώσει στο 90' με τον Παπαθανασάκη. 
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Σφυρογιαννάκης (77’ Τσελίκου), Παναγιώτου, Αγγελάκης, Βαττής, Μαθιουδάκης (59’ Λουκάτος), Κετίκογλου, Σαουλιάς, Λουβής (77’ Λένγκα), Διάκος (79’ Κυριακίδης), Φράρος (77’ Κοττάκης).

ΕΡΜΗΣ: Κελεμίδης, Γραμματόπουλος (85’ Καστρίτης), Αργεντίδης, Παπαθανασάκης, Λαζάκης, Καραμπίνης, Κιούκου (59’ Μπεκάκος), Καλογερόπουλος, Βιδάλης (59’ Τζανιδάκης), Καραμάνης, Κατσαράς (85’ Μπούντο)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35