social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πρώτοι» παρά την ήττα οι Λέοντες Καμινίων, 2-0 ο Θησέας

«Πρώτοι» παρά την ήττα οι Λέοντες Καμινίων, 2-0 ο Θησέας

 Μπορεί το «όνειρο» του πρωταθλήματος να μην πραγματοποιήθηκε, όμως οι Λέοντες Καμινίων θα διεκδικήσουν από την πρώτη θέση των πλέι οφ την άνοδο στην Α' Κατηγορία από την ίδρυσή τους.  

Ο Θησέας επικράτησε με 2-0, όμως οι Καμινιώτες παρά την ήττα θα μπουν στα μπαράζ από θέση οδηγού, αφού η Θύελλα Μοσχάτου αναδείχθηκε ισόπαλη. 

Για την ομάδα του Μανώλη Πράσινου, που αποχαιρέτισε με νίκη την αγωνιστική περίοδο, σκόραραν στην επανάληψη οι Κουτσονικόλας(51') και Θεοδωρόπουλος(90' ). 

Στο 89' οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα, λόγω αποβολής του γκολκίπερ Τράικο, για ανατροπή επιθετικού σε προφανή θέση για γκολ. Για το υπόλοιπο του ματς κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο επιθετικός Ζούβελος, αφού είχαν γίνει όλες οι αλλαγές. Μάλιστα ο τελευταίος έχασε στο 91' και πέναλτι, το οποίο έστειλε άουτ.  

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης. 
ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης, Γαμβριάς, Λιανόπουλος, Χαιρέτας Δ., Θεοδωρόπουλος, Γεωργόπουλος, Πεφάνης, Κουτσονικόλας, Ψωίνος(77' Αναγνώστου), Βλαχουτσάκος Γ.(90' Δουρούκας), Χαραλάμπους(65' Μουστάκης). 

ΛΕΟΝΤΕΣ: Τράικο, Μαραγκός, Μιχαηλίδης, Αζέρ, Σκούρτη(69' Τσάτσης), Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(69' Καλής), Αλεξέλης(71' Κανελλόπουλος), Κεκάκος, Μίτρε(84' Ζούβελος), Κωνσταντάρας(84' Καρυώτης). 


Σχετικά άρθρα

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Κορυδαλλός 3-1 τον γενναίο Πειραϊκό

Ενημερώθηκε για την ένσταση και...«λάκισε» ο Πανφαληρικός, τι αναφέρει το φύλλο αγώνος

Εξελίξεις στον ΑΟ Πειραιά- Σημαντική διοικητική ενίσχυση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35