social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΣ Δραπετσώνας: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε και στα μεγάλα σαλόνια του Πειραιά»

ΑΣ Δραπετσώνας: «Αποδείξαμε ότι μπορούμε και στα μεγάλα σαλόνια του Πειραιά»

 Τον απολογισμό του έκανε ο ΑΣ Δραπετσώνας με τη λήξη της αγωνιστική περιόδου. Το σωματείο που πέρσι ανήλθε με το απόλυτο ξανά στην Α' Κατηγορία έδειξε ότι ήρθε για να μείνει, καθώς είχε μια πολύ καλή παρουσία τερματίζοντας στην 4η θέση και με πολλά νεαρά παιδιά να αποτελούν τη βάση της φετινής ομάδας του Μάκη Σαμιώτη. 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του απολογισμού, που μας απέστειλε το ιστορικό σωματείο: 

«Και επίσημα φιναλε στην αγωνιστικη σεζόν 𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟮𝟬𝟮𝟰. Η ομάδα μας μοιράζεται την 𝟰η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αετό Κορυδαλλού, συγκεντρώνοντας 𝟰𝟳 βαθμούς, ενώ μαζί με Χαραυγή και Αετό είχαμε την 𝟯η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 𝟱𝟱 τέρματα. Η ομάδα μας μετά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΟΣ του περσινού πρωταθλήματος με τις 𝟮𝟮 νίκες σε ισάριθμα ματς, απέδειξε και στα μεγάλα σαλόνια του Πειραιά ότι οι υψηλές πτήσεις δεν την φοβίζουν, αφού και φέτος κινηθήκαμε σε πλαίσια πρωταθλητισμού. Όπως είχαμε προαναφέρει σε άλλη δημοσίευση, η ομάδα μας πέτυχε το καλύτερο της πλασάρισμα στην κορυφαία κατηγορία του Πειραιά τα τελευταία 𝟮𝟱 χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ακόμα μια επιτυχημένης χρονιάς και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, που με την καθημερινή τους δουλειά έχουν φέρει την ομάδα μας αυτά τα 𝟮 χρόνια στην ποδοσφαιρική ελίτ του Πειραιά.
Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο τα παιδιά της ακαδημίας, αφού οι Νεοφωτιστος, Ροδάκης, Μίτρο, Ντούλος (γεν. 𝟮𝟬𝟬𝟲), Ντουκα, Μεταξάς (γεν. 𝟮𝟬𝟬𝟳) και Μαρούσης, Παπαδόπουλος (γεν. 𝟮𝟬𝟬𝟴), είχαν ενεργή συμμετοχή και ρόλο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.
Τέλος, η ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν, με στόχο πάντα το κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους…».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35