social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γλίτωσε νέο κάζο ο ΑΟ Καραβάς, 1-1 στο 90' τον φοβερό Άρη Αμφιάλης

Γλίτωσε νέο κάζο ο ΑΟ Καραβάς, 1-1 στο 90' τον φοβερό Άρη Αμφιάλης

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον πρωτοπόρο ΑΟ Καραβά, ο οποίος σήμερα τα χρειάστηκε στις Σιταποθήκες. Ένας ψυχωμένος Άρης Αμφιάλης έφτασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, αλλά ο Καραβάς ισοφάρισε στο 90' σε 1-1, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία μετά από εκείνη με τον ΑΟΚ Φαλήρου και απώλεσε μια σημαντική διαφορά που είχε χτίσει από τους διώκτες του. 

Η ομάδα του Σπύρου Χάλαρη στο πρώτο μέρος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και άνοιξε το σκορ με τον Γεωργιάδη Μ. στο 19'. 

Οι φιλοξενούμενοι αφού χαράμισαν ένα ολόκληρο ημίχρονο στην επανάληψη βγήκαν μπροστά και  έχασαν πολύ κλασικές ευκαιρίας, αλλά κατάφεραν μόνο να φτάσουν στην ισοφάριση στο 90' με τον Παυλίδη, που είχε μπει σαν αλλαγή στο 73'. 

Διαιτήτευσε ο Ζσιμόπουλος. 
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος, Καζαντζίδης, Βαζαίος Α., Βαζαίος Φ., Γεωργιάδης Ο., Κρεββατάς(76' Σιφνάκης), Μπαλόπητος(81' Κλίνης), Σκαραμάγκος, Γεωργιάδης Μ., Κόκκας(90' Αραπαντώνης). 

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μπαντίκος, Γκούμας(46' Σιδηρόπουλος), Ιωακειμίδης, Παπαγγελής(46' Πηγουνάκης), Τηλιγάδας(73' Παυλίδης), Ζαμπέτης(36' λ.τρ. Αγγελόπουλος), Ρούπι(62' λ.τρ. Επιτροπάκης), Παπανικολάου, Δανασής, Ηλιάδης, Ζότο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35