social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αφοί Πατρινάκου: Το Χαϊδάρι μας έχει ανάγκη στο πιο ιστορικό ματς της χρονιάς!

Αφοί Πατρινάκου: Το Χαϊδάρι μας έχει ανάγκη στο πιο ιστορικό ματς της χρονιάς!

Οι αφοί Πατρινάκου τη φετινή χρονιά μαζί με άλλους επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής έχουν στηρίξει και με το παραπάνω τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Τα δυο αδέρφια με αθόρυβη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια βρίσκονται πολύ κοντά στην προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΧ και ονειρεύονται να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην Γ' Εθνική.Με νίκη το Χαϊδάρι εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική, ωστόσο, απαντες γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα.

Τα αδέρφια Πατρινάκου μέσω του soccerlive.gr έστειλαν το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής τονίζοντας : "Περιμένουμε όλο τον κόσμο του Χαϊδαρίου και γενικότερα των περιοχών από τα δυτικά προάστια να γεμίσουν το γήπεδο. Σίγουρα η Τετάρτη είναι μια δύσκολη ημέρα, όμως, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και περισσότερο να βοηθήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να φτάσει στη νίκη. Το ματς με τον ΠΟΑ είναι ιστορικής σημασίας για το Χαϊδάρι και όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ο καθένας από το δικό του πόστο. Σε αυτή την "μάχη" δεν γίνεται να λείψει κανείς".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35