social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκορ πρόκρισης ο Πανελευσινιακός, 2-0 τη Μικρασιατική

Σκορ πρόκρισης ο Πανελευσινιακός, 2-0 τη Μικρασιατική

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πραγματοποίησε σήμερα (2/3) ο Πανελευσινιακός, διατηρώντας παράλληλα σε καλή... θερμοκρασία τις μηχανές του ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Αστέρα Βάρης για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο (5/3).

Στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας οι «σταχυοφόροι» επικράτησαν με 2-0 της Μικρασιατικής, που είχε πολύ καλή παρουσία και στάθηκε ανταγωνιστικά, δικαιολογώντας την πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 38ο λεπτό έπειτα από σουτ του Κατίδη και κόντρα στον Έβερετ, από την οποία η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Στο 47ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ έπειτα από πλασέ του Τσακίρη σε σέντρα του Αντωνακόπουλου, με το 2-0 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Λάμπρου, Οικονόμου-Παύλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Νικολάκης, Μουσκάι, Μαρμούτας (60' Μανδαμαδιώτης), Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Μαρής, Αντωνακόπουλος (60' Βαγγέλης), Ξενοπανάγος, Τσακίρης (68' Λάμπρου), Καραγιάννης (46' Ταμπουρατζής), Κατίδης (46' Μπούσης)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (Χάρης Κουστέρης): Βανδώρος, Βήττας, Μπαγδάτογλου, Έβερετ, Γαλανός, Δ. Μήτσος (77' Α. Μήτσος), Στρατάκης (77' Κουφής), Χατζής (46' Γεωργάκης), Μάκρας (63' Μαζιώτης), Τούσης, Στήψας (90' Αγγελακόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35