social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Ηλιούπολη «πλήγωσε» τον Χαραυγιακό (1-3)

Η Ηλιούπολη «πλήγωσε» τον Χαραυγιακό (1-3)

Το εξ αναβολής ντέρμπι της Ηλιούπολης για την 16η αγωνιστική στον 5ο όμιλο, βάφτηκε στα χρώματα του «Ήλιου»!

Η ομάδα του Β. Χαντέ επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου δημοτικού σταδίου της πόλης και έφτασε στο νικηφόρο 3-1 απέναντι στον Χαραυγιακό, που βλέπει να ανεβαίνει κι άλλο ο βαθμός δυσκολίας, στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού. Ενδεικτικό είναι πως, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε, η απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας παραμένει στους οκτώ βαθμούς.

Οι κυανέρυθροι, που είχαν επικρατήσει και στο ματς του πρώτου γύρου με σκορ 4-0, επανήλθαν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο γήπεδο Άστρους κόντρα στον Ερμή Μελιγούς (1-1) και έκαναν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45'), ο Σταύρου σκόραρε με προβολή μετά από ασίστ του Γεμιστού και πέτυχε ένα κομβικής σημασίας γκολ για το 0-1. Στο 48' ο Ντινιωτάκης έγραψε το 0-2 με σουτ, αξιοποιώντας κεφαλιά πάσα του Τσατσαρή, με τον Γεμιστό να σκοράρει με πλασέ στο 60' (0-3). Το γκολ της μείωσης του σκορ για τους «νερατζούρι» σημείωσε ο Πλούμης με πλασέ στο 76ο λεπτό για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Πετρίδης-Σιγανού (Πειραιά)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Κοζάκης, Γερόλυμος (89' Αναστασίου), Κούτρας, Μαγκαλατζίου (46' Αρβανιτάκης), Γιαννόπουλος (65' Τσοντάκης), Καλόφωνος (65' Πλούμης), Κουκοβίνης, Δραμουντανής, Φέκας, Κάρδαρης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Γάγγος (80' Κουτσογκίλας), Πολίτης (65' Γεωργιάδης), Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι (65' Κωστόπουλος), Σάμιος, Σταύρου, Γεμιστός (65' Μπάξτον), Ζέλο (87' Πουλιάνος), Ντινιωτάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35