social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Πέραμα ο Πανιώνιος (0-3)

Πέρασε από το Πέραμα ο Πανιώνιος (0-3)

Πήρε το «τρίποντο» στο γήπεδο του Περάματος ο Πανιώνιος και διατήρησε το +5 απέναντι στον Εθνικό, στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Σε παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επιβλήθηκε με 3-0 του Περαμαϊκού, που δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και υπέστη ήττα που τον φέρνει σε πιο δυσχερή θέση, αναφορικά με τη μάχη για τη σωτηρία.

Μπροστά σε πολυάριθμους φιλάθλους τους οι κυανέρυθροι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 22ο λεπτό χάρη σε μονοκόμματο σουτ του Στούπη (0-1), με τον Γεμιστό να γράφει το 0-2 στο 49' με πλασέ μετά από σέντρα του Καλάγια. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 81' με κεφαλιά του Μπουρλάκη.

Διαιτητές: Αργυρόπουλος, Κλεπετσάνης (Κορίνθου)-Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Παπαδάκης, Μαρίνης, Βέσι, Στεφανής, Παπαθανασίου (78' Κόκα), Λάππας (72' Τσίνα), Φιλιμέγκας (72' Χωματιανός), Κουφουδάκης, Κοντάκος (62' Αμαραντίδης), Μαχμουτάι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Χοτζάλλι, Παυλάκης (46' Διονέλλης), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Πότσι (75' Μπρέγκου), Στούπης, Μπουρλάκης (80' Λαύκας), Γεμιστός (60' Ιγνατίδης), Γροντής (60' Φερεκίδης), Καλάγια.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35