social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθε στις νίκες ο Ερμής Ζωνιανών, 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Επανήλθε στις νίκες ο Ερμής Ζωνιανών, 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και αλλεπάληλλα αρνητικά αποτελέσματα, ο ανανεωμένος Ερμής Ζωνιανών επέστρεψε σήμερα (14/1) στις νίκες και διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για διεκδίκηση της σωτηρίας.

Η ομάδα του Μ. Πίτσου επικράτησε με 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, που δύσκολα θα αποφύγει έστω και την τελευταία θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου.

Στο 14ο λεπτό ο Κωστάκης κέρδισε πέναλτι από τον Λέλλο, ο Λίτσκας νικήθηκε από τον Καπατσώρη στην εκτέλεσή του, όμως ο... παθών που ακολούθησε τη φάση, δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη (1-0). Στο 26' ήταν η σειρά του Κεφαλούκου να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ρηγόπουλο, με τον Μπαμπουλάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-0 και στο 64' ο Λίτσκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπιμπάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης,  Γεμιστός (80' Ζερβός), Σαρρής (80' Διγενής), Άπιελ, Μπαμπουλάκης (46' Αυγουστάκης), Λίτσκας, Κεφαλούκος, Κωστάκης (68' Γρ. Χνάρης), Τουρνάκης, Παππάς, Οσβάλντο (61' Κοζορώνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αντώνης Καρπούζας): Καπατσώρης, Λέλλος, Μανούρης (65' Τάσης), Ρούστα, Κοζάκης, Αποστόλου, Τσάκα, Ρηγόπουλος, Καφτηράνης, Κοτσερίδης, Κογιός (80' Νικολούδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35