social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναρκαδικός: Συγκρατημένη αισιοδοξία για δικαίωση

Παναρκαδικός: Συγκρατημένη αισιοδοξία για δικαίωση

Στη μάχη του δικαστικού αγώνα έχουν ριχθεί από σήμερα (22/3) οι διοικούντες τον Παναρκαδικό, με στόχο να πετύχουν τη δικαίωση και συνεπαγόμενο επανορισμό των δύο αγώνων (με Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη και ΑΣ Σαντορίνης 2020 στη Σαντορίνη) που δεν έγιναν για την 19η και την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο νoμικός εκπρόσωπος του συλλόγου της Τρίπολης, Λάκης Σημαιοφορίδης, παρουσίασε την επιχειρηματολογία των πράσινων, από πλευράς των οποίων το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος Ηλίας Καναβέτας, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Σωτηρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Κώστας Λάγαρης. Από τον ιστορικό σύλλογο, μάλιστα, θέλησαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Λ. Σημαιοφορίδη «για την παράσταση στην οποία προχώρησε, με την κατάθεση όλων των ισχυρών νομικών επιχειρημάτων του Παναρκαδικού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα (22/3) ενημερώθηκαν στην ομάδα της Τρίπολης ότι η εκδίκαση της υπόθεσης της μη διεξαγωγής του αγώνα στη Σαντορίνη θα γίνει την Πέμπτη (24/3) στις 16:00.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35