social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαμβακερής: Το θετικό ήταν να προβιβαστούν και οι 7 πρωταθλήτριες ομάδες

Βαμβακερής: Το θετικό ήταν να προβιβαστούν και οι 7 πρωταθλήτριες ομάδες

Το σημερινό ματς που συγκεντρώσει τα βλέμματα στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής είναι εκείνο του ΠΑΟ Ρουφ με τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Αρκετός κόσμος ανυπομονεί για τη σέντρα της αναμέτρησης και σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι που ίσως χαρακτηρίζεται το σπουδαιότερο της σειράς.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων είναι ο Μανώλης Βαμβακερής.

Ο γνωστός και ανερχόμενος ατζέντης ποδοσφαιριστών που ειδικεύεται στις κατηγορίες Γ' Εθνική έως Superleague 2 παρά το νεαρό της ηλικίας του, μίλησε στο soccerlive.gr κάνοντας την δική του πρόβλεψη για το σημερινό αγώνα.

Ο Βαμβακερής που η καριέρα του έχει ξεκινήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο στο κομμάτι εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών σχολίασε τα εξής

"Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις 7 ομάδες που αγωνίζονται για την άνοδο στη SUPER LEAGUE 2! Βέβαια κατά την γνώμη μου το θεμιτό θα ήταν να προβιβαστούν απευθείας στην Super League 2 και οι 7 ομάδες που στεφθηκαν πρωταθλητριες στους ομίλους τους στην κανονική περίοδο. Όσον αφορά τις 2 αυτές ομάδες που σήμερα ρίχνονται στην μάχη των μπαράζ θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία και στους δυο! Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπήρξα και εγώ μέλος αυτών των τόσο μεγάλων και ιστορικών ομάδων. Μακάρι λοιπόν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35