social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνάντηση Π. Μπαλτάκου με Α. Τσέφεριν: Τι ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Συνάντηση Π. Μπαλτάκου με Α. Τσέφεριν: Τι ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Η εικόνα θα μπορούσε να αποτυπωθεί ως εξής: η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλείται να βγει από έναν λαβύρινθο, γνωρίζοντας πως σε κάποιους από τους διαδρόμους υπάρχουν και... νάρκες.

Παράλληλα, ο χρόνος αρχίζει να πιέζει ολοένα και περισσότερο, συνεπώς οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν τάχιστα. Μόνο ως τυχαίο, άλλωστε, δεν μπορεί να εκληφθεί το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Λονδίνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας άνοιξε το θέμα της εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ, ζητώντας επί της ουσίας να ασκηθεί πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση και το υφυπουργείο Αθλητισμού για δύο διεκδικήσεις: αφενός για να δοθεί παράταση επιπλέον ενός χρόνου στην υποχρέωση των σωματείων να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, αφετέρου για να γίνει απλούστευση των διαδικασιών και μείωση των προϋποθέσεων, αφού σε πάμπολλες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί αδυναμία διεκπεραίωσης των ενεργειών. Μάλιστα, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Ομοσπονδίας σημειώνουν ότι η ανταπόκριση από πλευράς Τσέφεριν ήταν θετική, εκτιμώντας πως πιθανόν να υπάρξει τις επόμενες εβδομάδες η εξέλιξη που θα βοηθήσει ώστε να μην τιναχθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στον αέρα, αλλά να τελεστούν κανονικά και τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα, πηγές από το Πάρκο Γουδή αναφέρουν ότι στην αυριανή (2/8) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα βγει «λευκός καπνός» και θα γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα επιχειρηθεί να ξεπεραστει το «βραχυκύκλωμα» που έχουν προκαλέσει οι περιβόητες δικαστικές υποθέσεις στον 1ο και τον 2ο όμιλο του περασμένου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του τμήματος Εθνικών Ομάδων της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς, και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

 


Σχετικά άρθρα

Ο Καραβάς στο ίδρυμα ο «Καλός Ποιμήν»

Πανιώνιος-Εθνικός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

ΠΑΟ Ρουφ: Με καλή ψυχολογία και χωρίς απουσίες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35