social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στον βούρκο του Νεοχωρίου ο Βύζας Μεγάρων (0-0 με Διγενή)

«Όρθιος» στον βούρκο του Νεοχωρίου ο Βύζας Μεγάρων (0-0 με Διγενή)

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα στον βουρκωμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Νεοχωρίου και επέστρεψαν με το θετικό αποτέλεσμα στη βάση τους!

Η ομάδα των Μεγάρων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον τοπικό Διγενή (0-0), σε ένα παιχνίδι που έγινε σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλεψε σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν αφενός να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους στο φετινό πρωτάθλημα, αφετέρου να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Είχαν, μάλιστα, τις ευκαιρίες να σκοράρουν, με τους Κενδριστάκη, Μπουντόπουλο, Φλέγκα και Ζέρβα να πρωταγωνιστούν σε τέσσερις περιπτώσεις. Από την άλλη, απειλήθηκαν με παραβίαση της εστίας τους σε δύο φάσεις, όμως στη μία ο Χαλκίδης πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση και στην άλλη ο Χατζηχαραλάμπους έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητές: Τσίντζας, Σφυρής-Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Μαλάκος, Σταμέκος, Βασιλείου (71' Τσιγαρίδας), Αυγέρης (81' Γόρδιος), Δραγατσίκης (81' Κουρκουλιώτης), Μαχαίρας (46' Μπασιάκας), Καλτσάς (86' Τσούλφης), Παναγιώτου, Χατζηχαραλάμπους

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Μύρκος, Σαχόλι (64' Χατζημελετιάδης), Καραγιάννης (89' Μουσκάι), Κενδριστάκης (46' Ζέρβας), Κωνσταντίνου, Μπουντόπουλος, Ντούνης (76' Κακούσιος), Φλέγκας, Φυσαράκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35