social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Τα προβλήματα που είχαμε κάνουν ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη μας

Παπασπύρου: Τα προβλήματα που είχαμε κάνουν ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη μας

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή του ο Δημήτρης Παπασπύρου για τη νέα, σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Αιολικός, αυτή τη φορά στη Ν. Επίδαυρο απέναντι στον Φοίνικα.

Οι νησιώτες αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, στα οποία αναφέρθηκε ο έμπειρος προπονητής για να εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί μεγάλη τη χθεσινή (11/12) νίκη. Μοίρασε, παράλληλα, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για όλη την προσπάθειά τους να είναι ο Αιολικός έτοιμος στον μέγιστο δυνατό βαθμό, αλλά και τον κόσμο που ήταν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί πετύχαμε μια μεγάλη νίκη από βαθμολογικής, αλλά και από ψυχολογικής άποψης» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όσους ζουν κοντά στον οργανισμό, γιατί είχαμε αρκετά προβλήματα από τραυματισμούς, ενώ λόγω του Κυπέλλου Λέσβου δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλοι μαζί μια κανονική προπόνηση. Χθες, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι Αντωνίου, Σπόλιαριτς, αλλά και ο στρατευμένος Δερμιτζάκης, ενώ οι Αποστολόπουλος, Μπιέλομπρεκ και Παστρικός έσφιξαν τα δόντια για να βοηθήσουν όσο μπορούσαν περισσότερο την ομάδα, παρότι ένιωθαν ενοχλήσεις. Για αυτούς τους λόγους θεωρώ μεγάλη τη νίκη μας».

Αναφορικά με την εικόνα της αναμέτρησης, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, παρότι ο αντίπαλος είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο πέναλτι που απέκρουσε ο Μουζάκης. Στην επανάληψη λόγω των προβλημάτων μας, αλλά και του δυνατού αέρα που φυσούσε εναντίον μας, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το μηδέν και καταφέραμε τελικά να φύγουμε με το τρίποντο». Τέλος, ο Δ. Παπασπύρου σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες Παν. Λουμάκη, Αλ. Ζαβαρόπουλο, Χρ. Κοντεμίρη και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου Κ. Ασημακόπουλο, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας υπερέβαλλε εαυτόν για να έχουμε όσους περισσότερους παίκτες σε ικανό βαθμό ετοιμότητας. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ήρθε να μας ενισχύσει και τους περιμένουμε δίπλα μας και στα επόμενα ματς. Προχωράμε σεμνά κοιτώντας όπως πάντα το επόμενο ματς».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35