social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Γύθειο ο Πανιώνιος (2-0 τον Πανγυθεατικό)

Πέρασε από το Γύθειο ο Πανιώνιος (2-0 τον Πανγυθεατικό)

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική και η επιστροφή στη δράση βρήκε τον Πανιώνιο να παίρνει «τρίποντο» και να διατηρείται σε καίρια θέση, όσον αφορά τη μάχη που γίνεται στον 4ο όμιλο για το πλασάρισμα στην κορυφή.

Η ομάδα του Ν. Κούστα πέρασε νικηφόρα από το Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Πανγυθεατικού και, πλέον, ετοιμάζεται για το εξ αναβολής ντέρμπι με τη Ρόδο την Τρίτη (10/1).

Μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό. Ο Στούπης εκτέλεσε φάουλ, ο Γκότοβος έφερε την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας και ο Τσιμπόκας από κοντά σούταρε στα δίχτυα για το 0-1. Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 25', όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι από το πλασέ του Γεωργούση σε θέση τετ α τετ με τον Καβαλιώτη. Από την άλλη, στην πρώτη τους καλή στιγμή, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 40' όταν ο Μανωλάκος πλάσαρε άστοχα, όντας απέναντι στον Αντωνόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να έχει νέο δοκάρι στο 62' σε δυνατό σουτ του Στούπη. Στο 70' ο Σπηλιωτόπουλος δέχθηκε την ασίστ, πλάσαρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, για να περάσει ανεκμετάλλευτη η δεύτερη ευκαιρία του Πανγυθεατικού στο παιχνίδι. Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στο 79', ο Ιστορικός «κλείδωσε» τη νίκη με κοντινό σουτ του Πίσπα, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας (Ηρακλείου), Καραμπέτσος-Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (85' Κακούρος), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (75' Δασκαλάκης), Κουρτέσης, Μανωλάκος (46' Διαμαντάκος), Μπερδούσης (75' Πετρόπουλος), Σπηλιωτόπουλος (85' Κουτσιουμάρης), Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας (80' Πριόνας), Γκότοβος, Στούπης, Γεωργούσης (46' Πίσπας), Μούντριχας (74' Καλύβας), Τσιμπόκας, Γροντής (80' Λίμα), Γκέτσι (46' Μπρέγκου).

(photo: Δημήτρης Βλάχος)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35