social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Επένδυσε» σε Ρηγόπουλο ο Πόρος

«Επένδυσε» σε Ρηγόπουλο ο Πόρος

Σε κίνηση που έχει χαρακτήρα επένδυσης προχώρησε ο ΑΟ Πόρου, η διοίκηση του οποίου ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό Αντώνη Ρηγόπουλο.

Πρόκειται για 18χρονο ακραίο αμυντικό, ο οποίος ανήκε φέτος στο ρόστερ του Μακεδονικού, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η σχετική ανακοίνωση του κυανόλευκου συλλόγου από την Κρήτη αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο αριστερό μπακ με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης που μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Μακεδονικού στη Super League 2! Συμφωνία Πόρου με Αντώνη Ρηγόπουλο! Ο 18χρονος (γεννηθείς στις 10 Ιουνίου 2004) ακραίος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και αναμένεται την προσεχή Δευτέρα (16/01) στο Ηράκλειο προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χατζησεβαστού. Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα μπλε».
Η φυσική θέση του νεαρού ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και με παρουσία και στην Super League(!) είναι αριστερός οπισθοφύλακας όμως μπορεί να αποδώσει με την ίδια ευχέρεια και στην δεξιά πλευρά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, πριν μεταπηδήσει στο Λεκανοπέδιο για λογαριασμό των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου. Σε εφηβική ακόμη ηλικία άλλαξε φανέλα, κρατώντας πάντως τα κυανόλευκα, αφού «μετακόμισε» στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν, μάλιστα, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών, καταγράφοντας μάλιστα -ένα χρόνο αργότερα- και την πρώτη του συμμετοχή στην Super League(!), στο τέλος της σεζόν, περνώντας ως αλλαγή στον αγώνα play-out με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την σεζόν 2021-2022 ο Ρηγόπουλος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2, και στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου «μετακόμισε» ακόμη βορειότερα, υπογράφοντας στον Μακεδονικό που πήρε πρωτάθλημα πέρυσι στη Γ' Εθνική και αγωνίζεται φέτος ξανά μετά από αρκετά χρόνια στην Super League 2.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35