social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αλμυρός το ντέρμπι, 3-1 τον ΑΟΑΝ!

Ο Αλμυρός το ντέρμπι, 3-1 τον ΑΟΑΝ!

Πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλμυρός στο κρητικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και επιβλήθηκε με 3-1 του ΑΟΑΝ, «σκαρφαλώνοντας» σκαλοπάτια στην κατάταξη του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μόλις στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπάνβο σε κόρνερ του Κοιλιάρα (1-0), με τον Πιερτζιάκομι να γράφει το 2-0 στο 40' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με κοντινή κεφαλιά του Μελισσόπουλου σε σουτ του Μηνά (2-1), όμως στο 91' ο Κατσικοκέρης σφράγισε το «τρίποντο» για τον Αλμυρό, πετυχαίνοντας το 3-1 με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Πιερτζιάκομι. Να σημειωθεί πως από το 87' ο ΑΟΑΝ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω σοβαρού τραυματισμού του Σταθόπουλου, σε χρονικό σημείο που δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή.

Διαιτητές: Αντωνίου, Μαυρεδάκης-Κοτσιφάκης (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παγώνης, Πατινιώτης, Μπέριος, Θεοδωράκης, Ενγκουέμ, Αγαπάκης, Κοιλιάρας (82' Κιουλτζόπουλος), Πιερτζακόμι (46' Χαϊντίνι), Μπάνβο (61' Κατσικοκέρης), Αρσενίδης (61' Βουϊδάσκης)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Κασωτάκης, Ζέλιος, Κίτος, Τσανάι, Γωνιωτάκης (44' Πυθαρούλης), Φουκαράκης, Χύσι, Μηνάς (65' Νοκάι), Πλουσής (78' Σταθόπουλος), Μελισσόπουλος, Λίτσκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35