social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο δυναμικός Γιούχτας σόκαρε τον Εθνικό (1-2)!

Ο δυναμικός Γιούχτας σόκαρε τον Εθνικό (1-2)!

«Πλώρη» για άνοδο έχει βάλει ο Γιούχτας και το δείχνει, πλέον, σε κάθε ευκαιρία!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική στον 5ο όμιλο, η ομάδα του Ν. Σουργιά πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Περάματος, όπου επιβλήθηκε με 2-1 του Εθνικού! Έτσι, πλησίασε ξανά στους πέντε βαθμούς την κορυφή και την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τις πιθανότητές του για πρωτιά. Από την άλλη, οι Πειραιώτες υπέστησαν ήττα «μαχαιριά», υποχωρώντας στα όρια της γραμμής του υποβιβασμού!

Οι Κρητικοί είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο καρπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των γηπεδούχων. Στο 22ο λεπτό ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ στο 32' η μπάλα δεν απομακρύνθηκε στην εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων και ο Τζανής από κοντά πλάσαρε για το 0-2! Στο δεύτερο ημίχρονο, ανανεωμένος και από τα πρόσωπα που ήρθαν από τον πάγκο, ο Εθνικός πίεσε για να μπει ξανά στο παιχνίδι, παίρνοντας ρίσκα που σε ανοιχτό γήπεδο πιθανόν να του κόστιζαν και ένα τρίτο γκολ. Εν τέλει, οι κυανόλευκοι μείωσαν με κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου στο 90', βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά! Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Δρόσης επιχείρησε γυριστό σουτ, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Χρήστου, που κράτησε ανέπαφη την εστία του και διατήρησε το 2-1 υπέρ της ομάδας του!

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης-Δημητρόπουλος (Αργολίδας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής (80' Πλουμάτος),  Ζωγραφάκης, Χρούστινετς,  Θεοδώρου, Μαλάι, Διάκος (55' Κώστας), Σταύρου (46' Παπαγεωργίου), Μπερνιδάκης (65' Δρόσης), Μακρυγιάννης, Αντωνίου

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Τζανής, Δωματάς (72' Δασκαλάκης), Αργκιλέσι, Βρεττός, Νύκταρης (72' Αζίζι), Ροβίθης, Τουγλής (85' Λογοθέτης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κίσσας (85' Ψαρράς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35