social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολο απόγευμα ο Γιούχτας, 5-1 τον ΑΟ Τυμπακίου

Εύκολο απόγευμα ο Γιούχτας, 5-1 τον ΑΟ Τυμπακίου

Το κρητικό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο είχε νικητή και, μάλιστα, με θρίαμβο!

Ο Γιούχτας επιβλήθηκε με 5-1 του ΑΟ Τυμπακίου και παρέμεινε σε τροχιά πρωταθλητισμού, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό του που δύσκολα, πλέον, θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο 14ο λεπτό ο Αζίζι άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά (1-0) και στο 21' ο Γιαλούσης από την άσπρη βούλα αξιοποίησε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Λούσι για το 2-0. Στο 43' ο Ροβίθης πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Δημαράκη σε σουτ του Κίσσα και έγραψε το 3-0, για να έρθει η μείωση του σκορ στο 48' έπειτα από πλασέ του Βακράκου σε ασίστ του Παραθύρα (3-1). Η συνέχεια ανήκε και πάλι στους πράσινους, που σημείωσαν άλλα δύο γκολ και εδραίωσαν τη νίκη τους. Στο 62' ο Αζίζι από κοντά μετά από ασίστ του Ροβίθη έκανε το 4-1 και στο 75' ο Ροβίθης με διαγώνιο σουτ ύστερα από κάθετη πάσα του Γελαδάρη διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητές: Κουκλάκης (Χανίων), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)-Κοτσιφάκης (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς, Τζανής, Γιαλούσης, Γελαδάρης, Γκίνη (68' Νύκταρης), Αργκιλέσι (76' Πλουσής), Βρεττός (84' Κόκκινος), Ροβίθης (76' Δασκαλάκης), Αζίζι (84' Τσαμαντιώτης), Κίσσας

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Μειρέλες (85' Αλ. Καργάκης), Βακράκος (79' Στ. Καργάκης), Ούγκο Σίλβα (68' Κουτεντάκης), Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας (85' Γιαννικάκης), Γκελοσάνι (46' Παπανδρέου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35