social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μύκονος: Η σκέψη στη Ρόδο

Μύκονος: Η σκέψη στη Ρόδο

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του και η Α.Ε. Μυκόνου προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιαλυσο το Σάββατο 8 Απριλίου.
Μετά το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Άνδρο και την πρόκριση επί του Ανδριακου όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στη βάση τους και προπονήθηκαν στο γήπεδο του Κόρφου.
Μοναδικός απών ήταν ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη φτέρνα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση. Ο αρχηγός της ΑΕΜ μάλιστα δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της υπόλοιπης ομάδας στη Ρόδο αλλά θα παραμείνει στη Μύκονο και θα κάνει θεραπεία.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής ακτοπλοϊκώς για Ραφήνα και το απόγευμα θα "πετάξει" για Ρόδο όπου και θα διανυκτερεύσει. Στόχος της ΑΕ Μυκόνου είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα επιτυχή αποτελέσματα ως και την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Στο στρατόπεδο της ομάδας άλλωστε υπάρχει άριστο κλίμα καθώς η χρονιά κρίνεται ήδη επιτυχημένη και όλοι θέλουν να την ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σχετικά άρθρα

Ηλυσιακός: Συγχαίρει διαιτησία και ευχαριστεί τον Περαμαϊκό για την φιλοξενία!

Μαντζούνης: Θετικό το πρώτο δείγμα, θα είμαστε ανταγωνιστική ομάδα [vid]

Με Λέκκα λυτρωτή ο ανώτερος Ηλυσιακός, 1-0 τον ΠΟ Ατσαλένιου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35