social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιούχτας: Βρήκε τις νίκες, άρπαξε την ευκαιρία!

Γιούχτας: Βρήκε τις νίκες, άρπαξε την ευκαιρία!

Στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του 5ου ομίλου φαβορί προέκυψε μόλις λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, όταν εκ των πραγμάτων μία από τις διεκδικήτριες είχε βρεθεί πιο κοντά στην πρώτη θέση με τη συγκομιδή της, αλλά και με βάση τα μικρά περιθώρια που υπήρχαν πλέον για ανατροπή.

Έως τότε οι διαφορές και οι αποστάσεις παρέμεναν μικρές, με συνέπεια μία σειρά από ομάδες να διατηρούν... δικαίωμα στο όνειρο της πρωτιάς και της παρουσίας στα μπαράζ ανόδου.

Μέχρι και τη συμπλήρωση του πρώτου τρίτου της κούρσας, ο Γιούχτας δεν θα μπορούσε καν να συμπεριληφθεί σε αυτές τις ομάδες. Το ξεκίνημά του συνοδεύτηκε από σωρεία απωλειών βαθμών, που είχαν ως αποτέλεσμα να παραμένει για αρκετές αγωνιστικές ακόμη και κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού! Ενδεικτικό είναι πως μέχρι την 9η αγωνιστική είχε μόλις 2 νίκες και 15 βαθμούς χαμένους! Το πρώτο νικηφόρο σερί που μπόρεσε να «χτίσει» στο πρωτάθλημα, με τα «τρίποντα» κόντρα σε Θύελλα Ραφήνας (2-1), Άγ. Ιερόθεο (0-2), ΑΟΑΝ (2-0) και Εθνικό (1-2) στο «φίνις» του πρώτου γύρου, ήταν εκείνο που έδειξε πως η ομάδα των Αρχανών θα μπορούσε κάλλιστα να καταφέρει κάτι παραπάνω από απλώς μία εξασφάλιση της παραμονής της στην Κατηγορία.

Η επιστροφή στις νίκες κόντρα στον ΑΟ Τυμπακίου (5-1) για την 17η αγωνιστική σηματοδότησε και την τελική αντεπίθεση, που έμελλε να καταστήσει τους πράσινους πρωταθλητές στον 5ο όμιλο! Στις τελευταίες 10 αγωνιστικές η ομάδα του Νίκου Σουργιά σημείωσε 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, διατηρώντας το αήττητο στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ως πλέον κομβικές νίκες για τον επαναπροσδιορισμό των στοχεύσεων στον Γιούχτα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν το «διπλό» στο Πέραμα επί του Εθνικού, εκείνο στον Ταύρο επί του Φωστήρα (2-3) για την 18η αγωνιστική και αυτό στη Ραφήνα επί της Θύελλας (2-3), με το οποίο «άγγιξε» τον τίτλο!

Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να αρπάξει τη «χρυσή» ευκαιρία της κατάκτησης της πρώτης θέσης και να βρίσκεται σήμερα μια.. ανάσα από την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35