social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Γιούχτας το ντέρμπι, 2-0 τον ΑΟΑΝ

Ο Γιούχτας το ντέρμπι, 2-0 τον ΑΟΑΝ

Το κρητικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο είχε νικητή και αυτός ήταν ο Γιούχτας!

Χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Αρχανών επικράτησε με 2-0 του ΑΟΑΝ, στις τάξεις του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 55ο λεπτό με πλασέ του Βρεττού. Στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Αγίου Νικολάου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας πως ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Στο 69ο λεπτό ο Μηνάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ, για να προκληθούν νέες διαμαρτυρίες. Οι πράσινοι δέχθηκαν πίεση, όμως κατάφεραν στο τέλος να «κλειδώσουν» τη νίκη, όταν στο 93ο λεπτό ο Κίσσας με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Γιαγκιόζη για το τελικό 2-0!

Διαιτητές: Κουκλάκης, Μαυρεδάκης-Κοτσιφάκης (Χανίων)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Ψαρράς (74' Κίσσας), Τζανής, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Πλουσής, Δωματάς (81' Δασκαλάκης), Ροβίθης (95' Ρουσσάκης), Νύκταρης (74' Κοντογιάννης), Βρεττός (81' Αζίζι)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Κίτος, Δολαψάκης (84' Νοκάι), Τσανάι, Πυθαρούλης, Πλουσής (88' Κότσις), Χύσι, Φουκαράκης, Μηνάς, Λίτσκας (61' Μποτέ), Μελισσόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35