social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέλαβε ο Κοζανίδης στον Ερμή Ζωνιανών

Ανέλαβε ο Κοζανίδης στον Ερμή Ζωνιανών

Στο πρόσωπο του Στέλιου Κοζανίδη βρήκε η διοίκηση Κλίνη στον Ερμή Ζωνιανών τον κατάλληλο να οδηγήσει την ομάδα στην... περιπέτεια της Γ' Εθνικής μετά την αποχώρηση του Νίκου Καραδάκη.

Ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος εργάστηκε φέτος στην Κατηγορία από τον πάγκο του ΑΟ Τυμπακίου, τόνισε στην ιστοσελίδα grandsport.gr:

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι να δώσω συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον Νίκο Καραδάκη και σε όλη την ομάδα και να πάρει την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ξέρω σε ποια ομάδα πάω, η αγάπη και η εκτίμηση είναι αμοιβαία, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά, διοίκηση, παίκτες και προπονητές, για να κάνουμε το χωριό υπερήφανο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Να κάνουμε μια καλή και ανταγωνιστική χρονιά, δίνοντας τα πάντα σε κάθε ματς. Ο Ερμής ήταν χρόνια στη Γ' Εθνική, η φανέλα είναι βαριά, έχουμε δυναμική, έχουμε τη στήριξη του χωριού και με σκληρή δουλειά, κάθε ματς να τα δίνουμε όλα χωρίς πολλά λόγια.

Κάθε Κυριακή να παίρνουμε από κάθε παιχνίδι το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε ξεκινήσει, έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας για τις πιο καλές επιλογές, γιατί και με τα παιδιά που θα μείνουν θα είμαστε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Υπάρχει 100% εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και με τις προσθήκες θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35