social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πειθαρχική δίωξη σε Πανιώνιο

Πειθαρχική δίωξη σε Πανιώνιο

Αντιμέτωποι με τα αρμόδια δικαστικά όργανα για ποδοσφαιρικά αδικήματα θα έρθουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Ο λόγος σχετίζεται με συμβάντα που φέρεται να έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα με την Προοδευτική, κατά την άφιξη της αποστολής των «βυσσινί» στο στάδιο της Ν. Σμύρνης. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, όπως δημοσιεύτηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του σωματείου 'Πανιώνιος ΓΣΣ'.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 22-1-2024 στην Αθήνα, όπου διεξήχθη στο γήπεδο Πανιωνίου ΓΣΣ ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος-Προοδευτική Νεολαία για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, πριν τον αγώνα, ήτοι κατά το χρόνο μεταξύ της αφίξεως της πρώτης εκ των δύο διαγωνιζομένων ομάδων στον εν γένει χώρο του γηπέδου και του σφυρίγματος για το εναρκτήριο λάκτισμα από το διαιτητή, δημιουργήθηκαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου, επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία κατά προσώπου και με φθορές ξένης ιδιοκτησίας, και συγκεκριμένα ενώ είχε αφιχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, κατά την αποβίβασή της μέσω της θύρας 6, εικοσιπέντε έως σαράντα οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έριψαν πέτρες στο λεωφορείο της φιλοξενούμενης ομάδας, επί της οδού Ιωάννου Χρυσοστόμου στο ύψος των αποδυτηρίων και μία πέτρα προσέκρουσε στο λεωφορείο χωρίς να προξενήσει ζημιά, από δε τις ως άνω ενέργειες τραυματίσθηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14, 15 § 4 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35