social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή για Μαρκό και... ελπίδα (1-0 την πρωτοπόρο Κόρινθο)

Επιστροφή για Μαρκό και... ελπίδα (1-0 την πρωτοπόρο Κόρινθο)

Η πρώτη νίκη της Μαρκό για το 2024 καθυστέρησε αισθητά, όμως ήρθε και έφερε ξανά την ελπίδα στις τάξεις της.

Στο ντεμπούτο του Π. Κωνσταντακόπουλου στην τεχνική ηγεσία οι πράσινοι επικράτησαν στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου με 1-0 της Κορίνθου, που έμεινε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 24ο λεπτό με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλλέργη, ο οποίος αιφνιδίασε τον Διασσινό (1-0). Στο 35ο λεπτό ο Αναστασόπουλος αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, Α. Μπαρμπολούτσι, και κατόπιν αντίκρισε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Ζέστα για εξύβριση. Στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ με κεφαλιά του Γκουντρουμπή μετά από σέντρα από πλάγια, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Παπαδάμ, σε μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο «στρατόπεδο» της Κορίνθου.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Μαρκό έκλεισαν τους χώρους, διαχειρίστηκαν τον χρόνο και διαφύλαξαν το πολύτιμο «τρίποντο».

Διαιτητές: Ζέστας, Κουρκουνασιός-Παπαδάμ (Πειραιώς)

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (75' Ριτσοτάκης), Αλεξίου, Πίκουλας (60' Σάμιος), Μεγαρίτης (60' Κιούσης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης (85' Μωραΐτάκης), Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπουλής, Παπαχρήστος, Αργυρόπουλος, Καλούσης, Αναστασόπουλος (35' Δερμιτζάκης), Χαλάτσης, Μερκούρη, Ροχάνο (60' Ζαχαράκης), Γκουντρουμπής, Γκίκας (75' Τσέλιος).

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35