social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με δώρα και ευχές η κοπή πίτας του Απόλλωνα Σμυρνης

Με δώρα και ευχές η κοπή πίτας του Απόλλωνα Σμυρνης

Ο Σωκράτη Πατίλας ήταν ο τυχερός …για το καλό της χρονιάς. Μπορεί να έμεινε αρκετές εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού, όμως στην κοπή της παραδοσιακής…πίταςπου έκοψε η ομάδα του Απόλλωνα ήταν ο μεγάλος τυχερός!

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η PPA σε μαγαζί στη Ριζούπολη και στην οποία παραβρέθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, όπως και μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, είχε τεθεί σαν έπαθλο για το νικητή ένα μεγάλης αξίας ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Με την ελπίδα αυτά να φέρουν την ανάλογη τύχη για τον ίδιο αλλά και κυρίως καλά αποτελέσματα στον Απόλλωνα, παραδόθηκαν τα παπούτσια στον τυχερό της ζέστης βραδιάς, που είχε οικογενειακή αύρα, κάτι που έτσι κ αλλιώς διακρίνει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα από την πρώτη στιγμή φέτος.

Κανένας παίκτης όμως δεν έμεινε χωρίς “δώρο” καθώς η PPA θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια και την αφοσίωση τους στον Απόλλωνα, μοίρασε prim σε όλους τους παίκτες μαζί με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας.


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική-3ος όμιλος: Οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής

Ελεύθερος ο Μούντριχας από Πανιώνιο

Ιωαννίδης: «Σε αυτή τη φάση καλύτερα να μην παίζεις καλά και να παίρνεις το αποτέλεσμα» [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35