social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα παράπονα για διαιτησία στον Απόλλωνα - «Κατώτερη των περιστάσεων»

Νέα παράπονα για διαιτησία στον Απόλλωνα - «Κατώτερη των περιστάσεων»

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών για τη 14η αγωνιστική ήταν νικηφόρο για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο οι άνθρωποί του εξέφρασαν για ακόμη μία φορά φέτος τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η ομάδα τους από τη διαιτητική τριάδα.

Οι κυανόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για «διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων», υπενθυμίζοντας πως ο Απόλλων διαχρονικά «στέκεται δίπλα σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου». Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια εποχή που οι Έλληνες διαιτητές ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους, έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων εδώ και καιρό, σκηνικά όπως αυτά που εξελίχθηκαν χθες στη Ριζούπολη, δεν βοηθάνε το έργο τους. Συγκεκριμένα σ' ένα παιχνίδι όπως το χθεσινό με αντίπαλο των Ερμή Ζωνιανών, είναι μη αποδεκτή μια διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων. Πέντε κίτρινες κάρτες δέχθηκε ο Απόλλωνας, όσο το σκορ ήταν 4-0, ενώ στο 0-0 το πεντακάθαρο χέρι του Ερμή Ζωνιανών πέρασε 'απαρατήρητο' και το πέναλτι δεν δίνεται. Αν οι διαιτητές θέλουν να αλλάξουν το σύστημα, θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους ίδιους. Σε ένα πρωτάθλημα όπως της Γ' Εθνικής, στο οποίο συμμετέχει όλη η Ελλάδα, και ειδικά σε παιχνίδια του Απόλλωνα, που χαρακτηρίζεται για το αγωνιστικό του ήθος, δεν επιτρέπονται 'λάθη'. Ο Απόλλωνας ήταν πάντα μια ομάδα που υποστήριζε το υγιές αγωνιστικό πνεύμα και στέκεται δίπλα σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35