social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλυσιακός: Πρώτη «βόμβα» με Κράσι

Ηλυσιακός: Πρώτη «βόμβα» με Κράσι

Ομάδα με υψηλούς στόχους, οπως αρμόζει στην τεράστια ιστορία του, δημιουργούν στον Ηλυσιακό δείχνοντας τη διάθεση που υπάρχει φέτος ώστε η ομάδα να καθιεωρηθεί στην κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, μετα από ενέργειες του προέδρου Ηρακλή Κολομπάτσου πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε η πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση από πλευράς κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μαντζούνη θα προπονείται τη νέα σεζόν ο Ματέο Κράσι.

Ο χαρισματικός Αλβανός επιθετικός αποδέχτηκε την εξαιρετική πρόταση που δέχτηκε από τους Ζωγραφιώτες και είναι έτοιμος να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ηλυσιακός χτύπησε σε καιρια χρονική στιγμή αφού... άρπαξε τον ποδοσφαιριστή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, καθώς βρίσκονταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο από την Αθήνα όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ζωγραφιωτών, πρόκειται για σπουδαίο επιθετικό που είναι ιδιαίτερα αθλητικός στο παιχνίδι του και έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. 

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μαρκό όπου με δικά του γκολ συνέβαλε στην ξέφρενη πορεία της ομάδας, που έκανε πρωταθλητισμό στον 5ο όμιλο μέχρι τέλους. 

Μεταξύ άλλων ο Κράσι έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αστέρα Βλαχιώτη, Μολαϊκό, Άγιο Ιερόθεο, Αετό Κορυδαλλού και Αγια Παρασκευή.Με την κίνηση αυτή οι κιτρινομαυροι δείχνουν τους μεγαλεπήβολους στόχους που έχουν ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς θελουν όχι απλά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αλλά να πρωταγωνιστήσουν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35