social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντελίδης: «Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώνει κάθε χρόνο τους στόχους της»

Παντελίδης: «Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώνει κάθε χρόνο τους στόχους της»

Με μερικά λόγια καρδιάς και αρκετές ευχαριστίες στο thiellafc.gr, ο Παύλος Παντελίδης αποχαιρετά την ομάδα μας μετά από τρία χρόνια δουλειάς, αφοσίωσης, εξέλιξης και επιτυχιών για να βρεθεί στο ανώτατο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Ο 20χρονος επιθετικός που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Θύελλας Ραφήνας την περσινή αγωνιστική περίοδο και κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 15 γκολ, ευχαρίστησε τους πάντες στην οικογένεια των «λιγνιτωρύχων» και ευχήθηκε η ομάδα να εκπληρώνει κάθε χρόνο τους στόχους της.

 

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Παύλου Παντελίδη:

 

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να πω το αντίο στην ομάδα που ανδρώθηκα. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή όλοι οι άνθρωποι της Θύελλας ήταν πάντα στο πλευρό μου και με έκαναν να νιώσω την ομάδα σαν δεύτερο μου σπίτι.

 

Ευχαριστώ όλους όσους είχα συμπαίκτες και συνεργάστηκα άψογα μαζί τους μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λουκάτο, τον Γενικό Αρχηγό κ. Μυτιληναίο, τον φυσιοθεραπευτή κ. Αηδόνη και τον φροντιστή κ. Βαλεντίνο. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον γυμναστή της ομάδας, κ. Δημήτρη Καραμανώφ.

 

Για το τέλος έχω αφήσει τον προπονητή μου κ. Νίκο Μεσολόγγη ο οποίος ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να με βοηθήσει με τις συμβουλές του και τις οδηγίες του. Ήταν μαζί μου πάντα. Τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Χωρίς εκείνον δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση τώρα. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώνει τους στόχους της κάθε χρόνο.

 

Παύλος Παντελίδης».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35