social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Όποιος παρουσιαστεί σε καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα έχει τον πρώτο λόγο

Χριστοφιλέας: Όποιος παρουσιαστεί σε καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα έχει τον πρώτο λόγο

Δύσκολη αποστολή έχει η Ελλάς Σύρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής αφού αύριο (7/9), Παρασκευή, στις 4:30 μ.μ. φιλοξενεί την ΑΕΡ Αφάντου.
Αμφότερες οι ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από μερικούς μήνες στα μπαράζ ανόδου ωστόσο το αυριανό ματς είναι τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αφού ανοίγει την αυλαία στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το θετικό για τους νησιώτες από τις Κυκλάδες είναι ότι θα παραταχθούν πλήρεις στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή, Παναγιώτη Χριστοφιλέα να παρατάξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό. Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας τόνισε
 

"Ανοίγουμε την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ξέρουμε πως είναι ένα σημαντικό ματς γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Βέβαια δεν είναι αγώνα ταχύτητας αλλά ένας μαραθώνιος. Έχουμε 34 ματς μπροστά μας και ευελπιστούμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας εκτός από την προσπάθεια που θα κάνουμε για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις. Σίγουρα η ομάδα μας όπως και όλες οι υπόλοιπες δεν είναι 100% έτοιμες γι αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να φτάσουμε στη νίκη που θα μας δώσει άλλη ψυχολογία".

Για τα σημεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο νεαρός κόουτς δήλωσε:

"Θεωρώ ότι θα αναμετρηθούν δυο πολύ καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη θα έχει προβάδισμα στη νίκη. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια και ευελπιστούμε να τον κάνουμε να χαμογελάσει στο τέλος"


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35