social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: «Φαβορί ο Αστέρα Βάρης Ι Ό,τι παίρνουμε εκτός είναι θετικό»

Χριστοφιλέας: «Φαβορί ο Αστέρα Βάρης Ι Ό,τι παίρνουμε εκτός είναι θετικό»

Με πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο Κυκλάδων θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ελλάδας Σύρου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στην Γ Εθνική στην Βάρη (Κυριακή 17/9 Δημοτικό Στάδιο Βάρης) με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

 

Οι Κυκλαδίτες έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα να καταστρώσει τα πλάνα του με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

"Ξέρουμε ότι είναι δεύτερη αγωνιστική για εμάς και η πρώτη για τον αντίπαλο και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος. Θα είναι δύσκολο ματς για εμάς αφού θα βρεθούμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας Βάρης θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη αφού θα παίξει για πρώτη φορά φέτος στην έδρα του. Για εμάς ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε θα είναι θετικό".

Ερωτηθείς εάν εκτιμά ότι η ομάδα του έχει προβάδισμα για τη νίκη με δεδομένο ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό σε επίσημο αγώνα έναντι του αντιπάλο, ο Καλαματιανός κόουτς πρόσθεσε

"Δεν λέει κάτι αυτό. Άλλωστε έχουμε δώσει μόλις έναν επίσημο αγώνα. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο ρυθμό. Θεωρώ ότι ο Αστέρας έχει το προβάδισμα για τη νίκη αφού παίζει στην έδρα του και σαν σύνολο χαρακτηρίζεται από ομοιογένεια".

Να σημειωθεί ότι με το τέλος της αυριανης (16/9) προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35