social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Απόλυτο» το Χαϊδάρι, πήρε και την Προοδευτική (1-0)

«Απόλυτο» το Χαϊδάρι, πήρε και την Προοδευτική (1-0)

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη του κόντρα στον Περαμαϊκό, στην παρθενική του παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το Χαϊδάρι αξιοποίησε εκ νέου την έδρα του και διπλασίασε τις επιτυχίες του!

Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα υποδέχθηκε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» την Προοδευτική, την οποία κατέβαλε με σκορ 1-0, χάρη σε ένα... αυτογκόλ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, ήταν το 49ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και υπό την πίεση του Αργυρίου μέσα στη μικρή περιοχή, ο Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει (1-0). Οι «βυσσινί», που είχαν τη συμπαράσταση περίπου 200 φιλάθλων τους, έψαξαν τον τρόπο να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν έστω στον βαθμό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, πάντως, είχαν την ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν, όμως ο Πετράκης σούταρε απελπιστικά άουτ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή των κυανέρυθρων.

Διαιτητές: Σπήλιος, Κλεπετσάνης-Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλαματιανός, Αννιτσάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος, Ρόπας (54' Ματέα), Μουκίδης, Μέξης (73' Γκρέμπι), Αποστολόπουλος (94' Καμπεράι), Αργυρίου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Ανδριόπουλος, Μεγαρίτης (58' Κουτσούμπας), Ξενοπανάγος (83' Τερβόλι), Παπαγεωργίου, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης (46' Δρόσης (74' Πετράκης)), Βουργουντζής, Παπουτσογιαννόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35