social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΟΑ λύγισε (2-1) τον ΑΟΑΝ σε δραματικό φινάλε!

Ο ΠΟΑ λύγισε (2-1) τον ΑΟΑΝ σε δραματικό φινάλε!

Το κρητικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής είχε νικητή και αυτός ήταν ο ΠΟΑ!

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου οι πράσινοι λύγισαν με 2-1 τον ΑΟΑΝ, σε έναν αγώνα το φινάλε του οποίου πρόσφερε έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια του Καϊμακαμούδη μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Δαμιανάκη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 92' με κοντινή προβολή του Μαρτσάκη (1-1). Παρά το σοκ, ο ΠΟ Ατσαλένιου αντέδρασε και έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 95', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιακουμάκη σε παράβαση που κέρδισε ο Σφυρογιαννάκης (2-1).

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 27' ο Μαρτσάκης είχε σουτ στο δοκάρι για τον ΑΟΑΝ, στο 43' δεν μέτρησε ως οφσάιντ γκολ του Μουστάκη, ενώ στο 48' οι άνθρωποι του ΠΟΑ ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Μέμμου μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Μουστάκη.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Βαρβαντάκης-Κελαϊδής (Ρεθύμνου)

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (79' Σφυρογιαννάκης), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ζέλιος, Μέμος, Κερμενίδης (56' λ.τρ. Χατζηανδρέου), Νύκταρης (79' Ψαρράς), Κασσωτάκης, Ικεότσα, Καϊμακαμούδης (67' Γιακουμάκης

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Φουκαράκης, Χριστογιάννης, Καμαρά, Σένκα, Μαρτσάκης, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Νοκάι, Μαρινάκης (64' Καρλίτος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35