social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μάγκας» Παναιγιάλειος, «όρθιος» στη Ρόδο (1-1)

«Μάγκας» Παναιγιάλειος, «όρθιος» στη Ρόδο (1-1)

Ολοένα και καλύτερα «πατάει» στην Κατηγορία ο Παναιγιάλειος, γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματά του.

Οι «μελανόλευκοι» έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι, παίρνοντας αυτή τη φορά πολύτιμο βαθμό στη Ρόδο (1-1) και αυξάνοντας τη συγκομιδή τους στην κατάταξη του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 41ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Μωραΐτης έβγαλε με εξαιρετική ασίστ μόνο απέναντι στον Μανουσάκη τον Φωκαΐδη, ο οποίος πλάσαρε άψογα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να την πετύχουν και τελικά τα κατάφεραν στο 83', όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Κέρη έφερε την μπάλα στο δεξί πόδι και με ιδανικό σουτ «σημάδεψε» την αριστερή γωνία για το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Γκούντας-Κρασώνης (Αθηνών)

ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Καψάλης, Μίσκου, Νικολόπουλος (56' Ξεπαπαδάκης), Τσούτσης (56' Ζούνης), Τρόκα (68' Πατσιαβούρας), Καρίκι, Λάσκαρης (80' Αργκιλέσι), Δούμτσης (56' Γωνιωτάκης), Μπαρμπαρούσης, Κέρη

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Φωκαΐδης (54' λ.τρ. Πατρώνης), Κοντοχρήστος, Μαυρόπουλος, Γκίκα, Βασίλτσης (67' Παπαδόπουλος), Βήτος, Μακρής, Κραγιόπουλος, Μωραΐτης, Σκούτας (78' Τρέσα).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35