social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χτίζει» σερί ο Παναργειακός, 2-1 τη Μαρκό

«Χτίζει» σερί ο Παναργειακός, 2-1 τη Μαρκό

Με τον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας ο Παναργειακός, για να «αναρριχηθεί» αποφασιστικά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μετά τις νίκες με Ιάλυσο και Πανελευσινιακό, η ομάδα του Γ. Βαζάκα επικράτησε και της Μαρκό (2-1), που από την πλευρά της υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα.

Αφού πρώτα απείλησαν στο 13' με το σουτ του Γκαρσία που σταμάτησε στο δοκάρι, οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 33ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρίνη, σε παράβαση που κέρδισε ο Ελευθεριάδης (1-0). Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 79' με προβολή του Μούγιου μετά από ασίστ του Ντε Σόουζα (2-0), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν για το τελικό 2-1 στο 89' με πλασέ του Καλλέργη μετά από αδύναμη απομάκρυνση του Ροκάι.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Μπουρίκας-Καραμπέτσος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Σάαντο, Ροκάι, Χατζηβασιλειάδης (67' Καρέλης), Μαρίνης, Γκαρσία (81' Σακελλαρόπουλος), Ντε Σόουζα, Φλώρος, Ελευθεριάδης (49' Μούγιος), Πρίκας (67' Καρυπίδης)

ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός): Βουτσελάς, Φρέρης (80' Πιέτρης), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου, Πίκουλας (75' Γκαρτζονίκας), Παυλίδης, Ευθυμίου (75' Κουτσάκης), Ριτσοτάκης, Πάστρας (46' Χριστόπουλος), Λαζαρίδης (66' Μωραΐτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35