social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην επανάληψη ο Εθνικός 3-1 τον αξιόμαχο Περαμαϊκό

Στην επανάληψη ο Εθνικός 3-1 τον αξιόμαχο Περαμαϊκό

 Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ολοένα και βελτιούμενος Εθνικός Πειραιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ επικράτησε στην επανάληψη με 3-1 του ανταγωνιστικού Περαμαϊκού στο γήπεδο του Μοσχάτου και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρώταθλημα με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές. 

Κι όμως η ομάδα του Βασίλη Σπάθα, που κάθε βδομάδα ανεβάζει στροφές, έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες, καθώς άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Αμανατίδη. 

Οι Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκαν αισθητά, με τη βοήθεια και των αλλαγών από τον πάγκο και έφτασαν στην ανατροπή. Ο Κυριαζής στο 48' ισοφάρισε μετά από ασίστ του Γεωργούση, ενώ ο ίδιος στο 71' με εντυπψσιακό ανάποδο ψαλίδι έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 82' ο Αντωνίου με σουτ από το ύψος της περιοχής. 

Διαιτήτευσε ο Γκαϊτζατζής(Αθηνών).  

ΕΘΝΙΚΟΣ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΝΤΕΣ): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Κρητικός(46'Γεωργούσης), Πλουμάτος(72' Μπουτσικάρης), Κρούστινιτς, Μαλάι, Ντινιωτάκης(61' Αντωνίου), Πολύζος, Σεκούμπα(46' Τσιάβος), Μακρυγιάννης, Κυριαζής(83' Λαμάι). 
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Μεσσήνης, Βέσι (70 Τσίνα), Γκίνο, Καραγιάννης, Αμανατίδης(70' Αράπι), Μπατζέλης, Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι(81΄Μούκα). 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35