social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Εθνικός Πειραιά: Γεμίζει το... οπλοστάσιο του με ποιοτικές μονάδες!

Θέμα soccerlive I Εθνικός Πειραιά: Γεμίζει το... οπλοστάσιο του με ποιοτικές μονάδες!

Για τον Εθνικό Πειραιά η πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο μπορεί να σημαίνει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας όχι όμως και εφησυχασμό.

Ο ιστορικός σύλλογος που καλείται να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει στις επαγγελματικές κατηγορίες ωστόσο οι δυσκολίες που καλείται να συναντήσει είναι αρκετές πόσο μάλλον όταν μπροστά του βρίσκεται ένα σπουδαίο όνομα όπως εκείνο του Πανιώνιου.

Αγωνιστικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Πειραιώτες δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ ενόψει ενός ντέρμπι που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και αναφερόμαστε σε αυτό της Κυριακής κοντά στην Προοδευτική. Πέραν ωστόσο από το αγωνιστικό κομμάτι η διοίκηση των κυανόλευκων συνεχίζει το σχεδιασμό της όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ. Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι είναι θέμα ωρών ημερών να ανακοινωθούν ποιοτικές προσθήκες που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και ανταγωνιστικότητα στο ήδη υπάρχουν ποιοτικό ρόστερ της ομάδας. Τα ονόματα των επικείμενων μεταγραφών δεν έχουν διαρρεύσει αφού οι άνθρωποι του πειραϊκού club κλειστά τα χαρτιά τους αφού επιθυμούν πρώτο ολοκληρώθηκε τυπικά το ζήτημα ώστε να προχωρήσουν οι ανακοινώσεις


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35